Защо е важно да използвате био продукти за коса

Косата е короната на всяка жена и трябва да се носи с гордост и самочувствие, а за тази цел са нужни усилия и най-вече избор на правилните продукти. Употребата на традиционнитепродукти за коса, познати на пазара, я уврежда много повече отколкото някога сте си мислили. Ако държите на нея е време да започнете да използвате екологично чисти продукти!

Преминаването към изцяло био продукти все още не се е превърнало в приоритет на всяка жена и може би за някои от вас звучи сложно, но определено интереса към натуралните продукти набира все по-голяма популярност в световен мащаб и се превръща в цел номер 1 за производителите. За да имате красива, жизнена и здрава коса трябва да започнете да използвате био продукти, които не съдържат вредните съставки, които се срещатпри повечето традиционни шампоани на пазара.

Едни от най-често използваните съставки в познатите ни шампоани, вредни за косата и скалпа, са: сулфати, изкуствени оцветители, парабени, силикони, пенители и други.

А, ако все още се чудите колко далеч сте стигнали с употребата на вредните традиционни шампоани и балсами за коса, искаме да споменем, че US Toxic Substances Control Act (Регулаторен акт на Съединените Щати контролиращ токсичните съставки) не е променял списъка си цели 40 години. Актът е създаден през 1976 г. и е обновен за 2-ри път едва през 2016 г., добавяйки единствено 4 нови вредни съставки. Сами направете изводите си. Това е достатъчно дълъг период, за намирането на приложение на хиляди вредни субстанции в състава на козметичните продукти, без никаква регулация или проучвания относно това как влияят на нас, като хора. И въпреки че този списък е обновен през 2016 г., вероятно ще минат още толкова години преди да се въведат нови регулации.

5 ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ БИО ПРОДУКТИ ЗА КОСА

  1. За разлика от традиционните шампоани, те няма да раздразнят и изсушат скалпа и косата ви, защото са меки и нежни.
  2. Липсата на химикали ще предпази косата ви от увреждане и дехидратиране и заплитане.
  3. Боядисвате ли косата си? Органичните шампоани са точно за вас, защото не свалят пигмента от боядисаната коса, поради отсъствието на сулфати в състава си.
  4. Всички подхранващи съставки, витамини и масла, които се съдържат в натуралните шампоани ще възстановят изтощената коса, възвръщайки натуралната й красота и блясък.
  5. Био шампоаните са абсолютно безопасни за употреба, затова няма нужда да се притеснявате, че тялото и кожата ви ще абсорбират вредни химикали.

БИО ПРОДУКТИТЕ ЩАДЯТ СКАЛПА ВИ

Скалпа е считан за една от най-абсорбиращите части от тялото, което означава, че вредните съставки в шампоаните, маските и балсамите могат да се озоват в кръвообращението ви. Всъщност, скалпа и челото абсорбират 4 пъти повече съставки отколкото ръцете ви. Невероятно, но факт! В допълнение към изброените потенциални вреди за скалпа, имайте предвид, че вдишването на някои химикали по време на баня също е притеснително. Фталатите, например, които често се използват за да подобрят аромата на продуктите, могат лесно да навлязат в организма ви, докато миете косата си. Затова Ви съветваме да внимавате и да заложите на изцяло биобюти рутина за косата си.

За щастие съществуват невероятни био продукти за коса, съдържащи натурални етерични масла,които ще се погрижат тя да остане жизнена, здрава, подхранена, блестяща и плътна. Ако не знаете на къде да се насочите за да намерите тези продукти, ние сме тук за да ви помогнем.

Продуктите за коса на EvaCosmetics са обърнати към натуралното и изчистено съдържание. Уникални формули с широка гама натурални съставки и чудотворен букет от етерични масла от: розмарин, тамян, джинджифил, чаено дърво, карамфил, смирна, лавандула, кипарис, канела, вечерна иглика, синап, какао, кокос, зехтин, иланг-иланг, мандарина, слънчоглед, рицин, тиквено семе, мента, ванилия и др. се грижат косата Ви да изглежда виртуозно добре.

В комбинация етеричните масла на EvaCosmetics правят косата здрава, блестяща и красива. Предотвратяват косопада, елиминират пърхота и стимулират растежа. Усещанетозадискомфортизчезвамигновено. Косатавидимосевъзстановяавследствиенавъншниагресии, груборазресване, къдренеилиизправяне с преса.

Запомнете, че красивата и блестящакосавинагиоставядобровпечатление. За да я имате е нужно да сте избрали правилната грижа за нея. Добрата грижа за косата играе важна роля. Помага да избегнете по-големи щети, които могат да доведат до загуба на коса.Нашата препоръка за предотвратяване на косопада е да използвате био продуктите на EvaCosmetics . Включете в рутината си качествено почистване, ребалансиране и овлажняване. Доверете се на продукти с широк спектър на действие и доказани резултати! Уникалните им формули реконструират, тонизират и възстановяват виталността на косата. С безценните свойства на натуралните билкови екстракти, които се борят с признаците на стареене, заедно с богатите на витамини, антиоксиданти и овлажняващи свойства етерични масла, те обновяват и съживяват косъма.

Време е да обмислите бютидетокс рутина за Вашата коса. Когато премахнем вредните химикали от традиционните козметични продукти печелят всички: планетата, ние и животните, които няма да се използват за тестване.

Стигна до края на статията? Чудесно! Радваме се на интереса ти, а ето и нещо от нас, за отдадеността ти, можеш да си осигуриш 10% от всичките ни продукти с този промо код: READ10

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват