Всичко, което трябва да знаете за хиалуроновата киселина

Защо според Вас хиалуроновата киселина е толкова популярна? Това е козметична съставка, обична от всяко поколение, пол и раса в цял свят. Всъщност, ако трябва да назовем една „модерна“ съставка присъстваща в грижата за кожата, която наистина да заслужава популярността си, това е хиалуроновата киселина. Дерматолози и блогъри често препоръчват употребата на продукти именно с тази съставка, и то не случайно. Хиалуроновата киселина напълно е заслужила прозвището си на КРАЛИЦА в козметичните продукти за лице!

Какво всъщност е магичното на хиалуроновата киселина и какъв е най-добрия начин да я използвате? Попитахме няколко дерматолози за да Ви отговорим най-добре!

КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВА ХИАЛУРОНОВАТА КИСЕЛИНА ?

Хиалуроновата киселина е натурална съставка, която се съдържа в човешкото тяло, но количеството й в организма намалява с възрастта, а това допринася към процеса на стареене.

Една молекула хиалуронова киселина може да задържи 1000 пъти теглото си (повече влага) във вода. Тоест, тя задържа влагата в кожата исъздава хидратиращи бариери, които не позволяват на влагата да се изпари. Прави кожата по-еластична, стегната и сияйна. Изглажда фините линии и бръчките.Изсветлява пигментните петна и цялостно се бори с признаците на стареене.  Балансира мазната кожа, стимулира производството на колаген и възвръща младежкия и здравословен вид на лицето.

НАЙ-ДОРБИЯТ НАЧИН ДА ВКЛЮЧИТЕ ХИАЛУРОНОВАТА КИСЕЛИНА В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА СИ

Ако Ви е омръзнало да усещате кожата си суха, стегната и дори сърбяща, Ви съветваме да включите тези 3 продукта в дневната си рутина при грижата за кожата.

Стъпка 1

ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА Elizabeth

Ако искате да получите най-добрият ефект от употребата на продукти с хиалуронова киселина, то задължително трябва да включите в рутината си серум. Ние Ви препоръчвам хидратиращия серум с хиалуронова киселина на Elizabeth, особено ако имате суха кожа. По принцип серумите имат по-течна консистенция и съдържат по-голяма концентрация на активните съставки, които дават най-добри резултати.

Професионален съвет: Хиалуроновата киселина се абсорбира от кожата много по-добре, ако не е покрита с мъртви кожни клетки, за това се уверете, че преди да сте започнали с ежедневната си грижа за лицето, сте го ексофолирали добре.

Стъпка 3

ОКОЛООЧЕН КРЕМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА Elizabeth

Няма нужда да обясняваме колко е важно да използвате околоочен крем, нали? Той е специално разработен за деликатната и тънка кожа под очите (повечето кремове за лице не са предназначени за употреба в тази област). Околоочният крем с хиалуронова киселина на Elizabeth ще озари погледа Ви, ще минимизира фините линии и бръчици, и ще направи кожата около очите по-еластична, стегната и хидратирана.

Професионален съвет: Тъй като кожата около очите е много фина и тънка, нанасяйте околоочния крем с потупващи движения на пръстите, за да избегнете разтягането й.

Ако все още не се чувствате убедени, че трябва да използвате продуктите с хиалуронова киселина на  Elizabeth, вижте какви ползи ще донесат на кожата Ви:

 • Повече хидратация
 • По-еластична кожа
 • По-гладка кожа
 • По-стегната кожа
 • По-чиста и сияйна кожа
 • По-малко видими фини линии и бръчки
 • Стимулиране регенерацията на клетките
 • Стимулиране производството на колаген
 • Изсветляване на пигментните петна
 • Антиоксидантна защита
 • Подсилване на липидната бариера
 • Задържане на влагата в кожата


Тъй като хиалуроновата киселина е нещо, което тялото ни създава още с раждането, тя е безопасна за употреба по всяка част на тялото.

Ако искате по-хидратирана, еластична, стегната, мека и гладка кожа, с по-малко бръчки, то вие се нуждаете единствено от една съставка – хиалуронова киселина! Доверете се на тристепенната грижа от Elizabeth Cosmetics и ни благодарете по-късно!

 

                                                                                      Продуктите на Elizabeth Cosmetics

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *